Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme
ja asiakkaillemme vuosien varrelta.

Ael, Ajannäkö, Blues-Jazz diggarit ry, Bodyshop , Digita, Finpro, Foral Design Oy, Grano Oy, Huolto Hämäläinen, Invest In Finland, Järvenpään kaupunki, Järvenpään Lomakepaino Oy, Järvenpään seurakunta, Karisma konseptit Oy, Kelan toimihenkilöt, Kerava kaupunki, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, KuntoKeskus Salus, Lady Kiinteistöt Oy, Liikunta Into Uusikaupunki, Liikuntakeskus Feeniks, Point Production Oy, Remola, Savion Kirjapaino Oy, Sick Oy, Sigma trukit Oy, Suomen Pakuhyllyt Oy, Suomen rengastukku Oy, Suomen tietokirjailijat ry, Syke, Tuusulan kunta, Vaisala Oyj, Viestintä Oy Tulevaisuus, Wiener Paakari, YTHS.


Asiakkaat kertovat Piasta ja Karista, miksi he käyttävät Grapican palveluita ja miksi suosittelevat muillekin.


Markkinointipäällikkö Hanna Harjunen-Soini
The Body Shop Finland

”Huumorintajuisen Pian kanssa hommat sujuvat mukavissa merkeissä” – Olen käyttänyt Pian ja Grapican palveluita Pian rautaisen ammattitaidon, nopeuden ja rauhallisuuden vuoksi. Myös kiireinen asiakas saa rauhalliselta Pialta nopeasti valmiin työn. – Suosittelisin Pian palveluita juuri näiden ominaisuuksien vuoksi – häneltä saa vakaata ja ammattimaista palvelua.


Viestintäpäällikkö Tanja Ruotsi, Keravan kaupunki (2008-2011)

”Pian ammatillinen osaaminen on erinomaista” – Pian kanssa työskentely on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Hänellä on aina tarjota 2-3 ideaa, joista asiakkaan on helppo ryhtyä valitsemaan. Arvostan myös hänen kykyään tarttua aiheeseen kuin aiheeseen, joskus aika lyhyelläkin varoitusajalla.Viestintäpäällikkö Sari Krappe Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (2010-2016) ja Labquality (2016-)

”Suosittelisin Grapicaa kenelle tahansa, joka haluaa erinomaista graafista palvelua. Olemme tehneet töitä Pian kanssa yhdessä jo yli viisi vuotta. Pia tekee graafisia töitä YTHS:lle, koska hän on hyvä, luova ja nopea sekä erittäin kohtuuhintainen. Pia keksii sekunneissa aina jotain uutta, mutta ei koskaan tingi laadusta.”


Talousjohtaja Margit Lumia (2010-2012), AEL/Talous ja tietohallinto

”Kari on innovatiivinen, rohkea ja sitkeä ratkaisemaan IT-ongelmia” – Kari Kauppinen on omalla alallaan huippuammattilainen ja tekee sen minkä lupaa. Hän pystyy valjastamaan tekniikan palvelemaan liiketoiminnan tarpeita sekä ymmärtää myös taloudelliset realiteetit. Teknisesti hän hallitsee hyvin mm. tietokannat, integraatiot ja CRM-järjestelmät. – Meille esimerkiksi CRM-järjestelmän kehittämisessä ja käyttöönotossa sekä tietojärjestelmien integraatioissa Karin osaamisesta on ollut suurin apu. – Voin suositella häntä näiden mainittujen lisäksi myös uusien teknologioiden käytettävyyden selvittämisprojekteihin.”


Iso kiitos asiakkaille luottamuksesta!